Favoritmuggar

Muggar från Arabia med döskallemönster av Tony Alfström

När man sitter och bloggar är kaffe en oumbärlig ingrediens. Mina absoluta favoritmuggar är dessa två från Arabia med dödskallar :) Det är egentligen en likadan mugg som Muminmuggarna men med ett mönster designat av Tony Alfström enligt ett tryck i botten. Jag hittade dem på en fabriksutförsäljning för många många år sedan och tyckte de var ganska fräcka.

Igår så försökte jag hitta information om muggarna men det gav ett magert resultat. En finsk nätauktion var det enda stället där det fanns en bild (bilden ovan är min egen) och där kunde jag läsa att slutpriset blev ofattbart högt. Kan det verkligen vara sant?! Om det stämmer blir man ju alldeles svettig och jag får nog sluta trava dem bland de andra muggarna. De är ju fortfarande hela och fina så kanske är det läge att ersätta dem med några nya ur Muminserien. Det är ju utformningen som jag gillar med ett skönt öra och lagom storlek. Jag har lite svårt för ljummet kaffe och med dessa hinner jag dricka upp kaffet innan det kallnar.

Dela med andra:

Facebook  Twitter  Bloggy 

3 kommentarer

 1. Bo skriver:

  Tja ba, måste fråga om muggarna.
  Vi har åxå 1, men vilket pris såg du på auktionen ?
  Skitsvårt att hitta någon info om priser på dom?

  \Bo

 2. Scribo skriver:

  Hej Bo
  Jag tittade runt lite och hittade faktisk en mugg på nätet för 40 euro. Det priset jag såg för fyra år sedan var det dubbla.

 3. arion skriver:

  kuinka paljon se myytiin huutokaupa ssa? koska minulla on vihreä versio kallomukista ja haluan epätoivoise sti selvittää niiden arvoa, kiitos! :)

Trackbacks & Pingbacks

Lämna din kommentar