Läbyron, Uppsalas vackraste bro?

Läbybron i kvällssol

Jag tog några bilder på den vackra Läbybron för några veckor sedan. Ekarna hade inte börja bli gröna ännu men det uppvägdes av det varma eftermiddagsljuset. Jag läste någonstans att bron räknas som en av Uppsalas vackraste. Jag kan inte annat än att hålla med.

Dela med andra:

Facebook  Twitter  Bloggy 

3 kommentarer

  1. Christer skriver:

    Jag var där idag, ekarna var gröna och ekollonen hade börjat bildas. Tyvärr var sluttningarna runt bron och ja typ allt runt omkring täckt i hög växtlighet (~1 meter gissar jag) så det lät sig inte beträdas så enkelt (shorts) för att få en sådan fin glimt av bron som i ditt foto.

  2. Scribo skriver:

    Det där är faktiskt ett problem. Personligen gör jag inte speciellt många turer ut i naturen efter mitten på juni. Det går varken att se något eller ta vettiga bilder på grund av grönskan. Jag skrev faktiskt ett inlägg om det förra året http://www.scribo.se/dags-att-besoka-din-lokala-fornlamning

  3. Christer skriver:

    Jag får ta på mig långbyxor och ge mig dit igen (inte så långt) en solig dag på eftermiddagen. För sol måste det vara! Jag hängde mig ut lite från ÖSÖ-sidan av bron och tittade ner och det porlande vattnet kastade upp fantastiska reflektioner på stenarna i valvet.

Trackbacks & Pingbacks

Lämna din kommentar