Scribo i Uppsalatidningen

uppsalatidningen.jpg

Jag har varit på resande fot och är därför lite sen med nyheten. Den här bloggen har ju ärats med ett helt uppslag i vår gratistidning Uppsalatidningen och det bör man väl nämna :)  Jag kan också meddela att min besöksräknare har fått hicka så det är många som hittar hit. Kul och jag hoppas att det kan inspirera fler att intressera sig för vår fantastiska stad.

Uppsalatidningen går att läsa här.

Dela med andra:

Facebook  Twitter  Bloggy 

14 kommentarer

 1. Mira skriver:

  Men så roligt, Scribo, att du får din kunniga blogg uppmärksammad på det här sättet! Jag tycker också att det är roligt att bloggar som din lyfts fram, som är en kunskapskälla och en uppslagsbok och något vars värde bara ökar med åren, till skillnad från alla dessa ”dagsländor” som är ointressanta redan från början. Du minns väl hur jag hittade hit? När jag sökte fakta om ”KFUM-borgen” i augusti 2009.

  Idoghet och tålamod ger till slut sin belöning! Grattis!

 2. Ulrika skriver:

  Grattis!
  Riktigt roligt att din blogg uppmärksammas på det här sättet.
  Keep up the good work!!

 3. Scribo skriver:

  Tack Mira och Ulrika. Jag skall erkänna att jag själv blev lite förvånad när tidningen ville ha en intervju. Man gör ju det man tycker är kul och funderar inte närmare på det.

  Mira jag minns det mycket väl. Jag blev helt begeistrad av din blogg och hur du berättade om dina utflykter.

 4. Cristian skriver:

  Hej. Jag tycker att det var synd att tidningen uppmärksammade din blogg, för nu kommer jag att surfa in på denna minst en gång om dagen och leta i gamla inlägg om intressant fakta om Uppsala. Tid som jag lägger på din blogg borde jag lägga på annat! :)

 5. Sofie skriver:

  Vilken fantastisk blogg!!!
  Det är de små upptäckterna som är de stora :)
  Staden kommer bli mera intressant nu och jag kommer med stort nöje bläddra mig igenom det du skrivit och se staden med helt andra ögon! Det är tack vare Uppsalatidningen jag hittade hit. Väl mött!

 6. Maria Ekholm skriver:

  Visst är det så, du har en fantastisk blogg! Det är knappt att man vågar öppna din sida, för då sitter man fast! För mig har det inneburit att jag måste se det som du visat på bloggen, så det medför ju lite motion också! Sedan vill jag veta ännu mer om de platser du beskriver, så det ena föder det andra. Fotografierna går ju inte heller av för hackor! Hoppas du fortsätter länge, länge till! Ha det gott!

 7. Scribo skriver:

  Haha, förlåt Cristian. Kul att du gillar bloggen i alla fall :)

 8. Scribo skriver:

  @Sofie. Det är väl lite det jag hoppades skulle ske när jag började med bloggen, att fler än jag skulle se allt det ”oupptäckta” i vår stad. Tack och kul att du gillar bloggen.

  @Maria. Tack för de fina orden. Jag skall erkänna att faktiskt ser bloggen som lite motion :) Utflykterna gör ju att man många gånger kommer ut på riktigt långa vandringar. Betydligt roligare än att jogga :)

 9. Emma skriver:

  Har följt din blogg ett tag & anser att artikeln i Uppsalatidningen & berömmet här ovan verkligen är välförtjänt. Du skriver en riktigt bra & intressant blogg – fortsätt så! :)

 10. Scribo skriver:

  Tack Emma. Alla de fina orden är verkligen motiverande :)

 11. Karinsfotoblogg skriver:

  Ja! jag såg reportaget om dig! Känns mycket välförtjänt. UNT nästa! Jag kan tänka mig att du får en hel drös med nya följare :) Mycket bra!

 12. Scribo skriver:

  Tack Karin. Besöksstatistiken har verkligen skjutit i höjden. Nu får man väl se hur många som orkar stanna kvar eftersom jag inte uppdaterar dagligen. Personligen hoppas jag på att några startar egna bloggar eller liknande. Det är ju inte så att det är brist på saker att skriva om när det gäller Uppsala :)

 13. E skriver:

  Det här var ett fynd! Instämmer med tidigare kommentarer om att detta kommer att innebära a) mer motion b) mer tid spenderat på bloggläsande… samt även c) mer information som berättas för intet ont anande vänner och bekanta när vi är ute på promenad. Tur för mig att en sådan här blogg finns eftersom jag verkligen är intresserad av stadshistoria men lite för lat för att gräva själv. Tack! (Och sporadisk uppdatering är ju inget problem med RSS).

 14. Scribo skriver:

  @E. Kul att kunna sprida lite information och dessutom hjälpa till med motionen :) Ja det blir lite sporadiska uppdateringar eftersom den här bloggen hänger på att jag får tid att ge mig ut och titta på saker eller gräva ner mig i något arkiv. Jag skall faktiskt erkänna att vissa dagar önskar jag att jag valt ett enklare ämne, sen ångrar jag mig fort…

Trackbacks & Pingbacks

Lämna din kommentar