Städat datorn

disketter

Äntligen har jag gjort något som jag gått och dragit på ett bra tag. Datorn är ominstallerad med nytt operativsystem och allt gammalt skräp är bortstädat. Tyvärr har det tagit en ofantligt lång tid att få allt på plats och ni vet säkert hur det är. Mail, Office, och en oändlig rad med programvaror och drivrutiner skall installeras och sparade filer skall läggas tillbaka. Nu är det mesta klart och den där befriande känslan av ordning har infunnit sig. Ni vet den där som man får när man  har sorterat bort högen med gamla papper som alltid ligger och skräpar på köksbordet :)

Jag tog dessutom tillfället i akt att uppgradera till Photoshop CS5. Kartongen har legat och stirrat surt på mig ett tag men jag har inte riktigt känt mig redo att börja klicka runt bland alla nya funktioner. Nu kommer det antagligen ta en stund innan man är tillbaka till ett normalt arbetsflöde och bloggande, men kul är det!

Dela med andra:

Facebook  Twitter  Bloggy 

2 kommentarer

  1. Karins fotoblogg skriver:

    Ja alla dessa högar! Fy 17. Jag förstår verkligen att du känner dig nöjd! Jag har också CS5 ligger i en kartong och väntar :) Jag tror dock att en upprensning på vår dator inte räcker… Den pallade helt enkelt inte med när vi hade CS4 som testversion. Så CS5 får nog ligga i sin kartong ett tag till, tills vi skaffar ny dator. Den som spar han har! :)

  2. Scribo skriver:

    Nu när jag petat runt i Photoshop undrar jag varför jag väntat. Det finns mycket nytt och trevligt att leka med.

    Apropå högar så får jag väl ta mig an min egen hög på köksbordet. Den minskade tyvärr inte inte bara för att datorn är fixad :)

Trackbacks & Pingbacks

Lämna din kommentar