Bloggkrasch

Motorcykelolycka på Övre Slottsgatan 1946

Bloggen kraschade i fredags och den har varit borta i över ett dygn. Inte så farligt egentligen eftersom jag inte fixar med den hela tiden men jag fick en chock när jag skulle uppdatera den och alla inlägg plötsligt försvann. Webbhotellet kunde till slut lägga tillbaka en backup eftersom mina egna var för gamla. Det är nog dags att se till att jag alltid har aktuella kopior på den.

Vad som däremot blev tydligt är hur kär den har blivit för avbrottet gav mig ångest. Inte så konstigt då man lagt ner ganska många timmar på innehållet men jag hade inte trott att det var så känsligt :) Nåja, nu är den tillbaka och allt är som det ska. Jag får helt enkelt vårda den lite bättre i framtiden.

Bild: Axel Sagerholm 1946, Olycka på Övre Slottsgatan.

Dela med andra:

Facebook  Twitter  Bloggy 

2 kommentarer

  1. Mira skriver:

    Och jag har skrajset följt utvecklingen. Eller snarare bristen på utveckling. Skönt att den är igång igen.

  2. Scribo skriver:

    Ja det var några ångestladdade ögonblick när allt försvann. Det blev en hel del funderingar över hur jag skulle kunna återskapa bloggen ifall inte webbhotellet hade någon vettig backup. Första försöket de gjorde misslyckades nämligen och det kändes lite skakigt.

    En sak är säkert och det är att bloggen kommer att leva länge. Det är så otroligt givande att skriva här även om man inte spottar ut inlägg.

Trackbacks & Pingbacks

Lämna din kommentar