Grattis bloggen på 9-årsdagen

hostnogat.jpg

Grattis bloggen på 9-årsdagen. Det blir absolut ingen fest idag eftersom jag varit olydig och struntat i bloggen i nio månader. Så blir det ibland när man måste prioritera. Trots det unnade jag mig en Höstnougat som jag hittade i en alldeles för gammal Aladdinask.

Framtiden då? Jodå, visst kommer jag att skriva nya inlägg men jag skall erkänna att det har varit ganska skönt med en bloggpaus. De flesta anar säkert inte hur mycket tid det krävs för att hålla igång en blogg. Ni som har egna bloggar förstår nog detta och jag beundrar er som år efter år oförtrutet publicerar nya och intressanta inlägg.

Nåja, nu när kvällarna är mörka börjar det rycka lite i skrivarfingrarna. Det är ju så fantastiskt kul när man tar sig tid och lär sig nya saker. Nu känns det faktiskt som om det dags att gräva runt lite i Uppsalaleran igen.

Dela med andra:

Facebook  Twitter  Bloggy 

11 kommentarer

 1. Lotta skriver:

  Åh så roligt med ett livstecken! Grattis bloggen på 9-årsdagen! Förstår vilopaus. Hoppas dock att små nya upptäckter grävs upp ur Uppsalaleran. Alltid ett nöje att läsa!

 2. Scribo skriver:

  Tack Lotta
  Nu känns det som jag vilat klart :-)

 3. Mira skriver:

  Grattis! Jag väntar troget på nya, intressanta inlägg! (Ointressanta också, för den delen.)

 4. Scribo skriver:

  Tack Mira
  Kul att några stannat kvar och inte släng ut mig från sina RSS flöden eller hur man nu man sköter det. Jag hade faktiskt räknat med det för nio månader är lång tid. I sommar har jag faktiskt inte gjort en enda utflykt. Den nya vespan står fortfarande under plastskynket. Kameran var jag tvungen och ladda innan jag kunde använda den. Man kan väl säga att jag verkligen kopplat bort allt som möjligen kunde bli en bloggpost. Nu känns det faktiskt spännande att få starta igen.

 5. tommyO skriver:

  Spännande! Välkommen åter! Som Fågeln Fenix stiger du upp ur askan :-D
  Innan Lucia kommer så får du vara Ljuset i Novembermörkret.

 6. Fredrik C skriver:

  Härligt att du fått tillbaka sugen att skriva! Jag uppskattar verkligen ditt arbete med att sprida kunskap om Uppsala och dess närområdes historia och ser fram emot nya blogginlägg.

 7. Juuso skriver:

  Grattis och härligt att du är tillbaka!

 8. Maria Ekholm skriver:

  För att travestera en kändis: Äntligen (är du tillbaka)! Har faktiskt varit orolig men så skönt att få läsa dina rader igen! Trevlig första advent! Varma hälsningar från Maria!

 9. Henrik L skriver:

  Det är ett fantastiskt arbete du lagt ner, även om du skulle få för dig att lägga ner. Men jag hoppas det blir mer!

  Hittade den här filmen över Uppsala från 1911. Den kanske kan inspirera. Speciellt början av den är intressant att se, med många spårvagnar. (Och man kan t.ex. skymta den där kräklan som sitter vid staketet vid Domkyrkan/prästbostaden.)

  http://filmarkivet.se/sv/Film/?movieid=1534

 10. tommyO skriver:

  HenrikL : Vad Kul! så roligt mer rörlig film !

 11. Anders skriver:

  Grattis och jättekul att bloggen är igång igen!!

Trackbacks & Pingbacks

Lämna din kommentar