Grattis bloggen på 7-årsdagen

kanon-uppsala-slott.jpg
En salut för bloggen på 7-årsdagen.

Jajamänsan. Nu har bloggen varit igång i sju år. Inte illa även om det har varit lite stillsamt den senaste tiden. Som jag nämnt flera gånger tidigare, det finns gott om idéer men tyvärr väldigt lite tid. Jag skall försöka pyssla om den lite mer i framtiden.

Som ni vet baseras den här bloggen i huvudsak på mina utflykter och saker som man kan åka ut och titta på. Nu har jag bestämt mig för att skriva lite fler inlägg som saknar denna koppling. Orsaken är att jag har gjort väldigt få utflykter det här året, däremot har jag plöjt igenom en hel del gamla böcker om Uppsala. Det vore synd att inte sprida den kunskapen vidare särskilt som mycket av informationen saknas eller är väldigt tidsödande att gräva fram på nätet. Jag hoppas att ni kommer att uppskatta inläggen när de väl dyker upp :)

Dela med andra:

Facebook  Twitter  Bloggy 

9 kommentarer

 1. Richard skriver:

  Grattis!
  Always fascinating reading – please keep going!

 2. Mira skriver:

  Stort Grattis! Jag läser med glädje din blogg, oavsett du suttit på dammiga arkiv eller varit på utflykt!

 3. E skriver:

  Grattis Scribo! Ser fram emot att läsa mer om Uppsala!

 4. Elisabeth skriver:

  Oj, vilken blogg! Har precis upptäckt den och är i färd med att läsa ”från början” Stort tack från en som blivit Uppsalabo på gamla dar.

 5. Scribo skriver:

  Tack alla för gratulationerna!

 6. michan skriver:

  Grattis! Jag har läst många av dina inlägg under åren, då de ofta har dykt upp i mina Googlesökningar. För någon vecka sedan lag jag till dig i min RSS-läsare.

 7. Peter skriver:

  Sällar mig till gratulationskören och tackar så jättemycket för en jättetrevlig blogg. Här har man fått mången ny kunskap och svar på många frågor. Ser fram mot mer intressanta nyheter.

 8. maria ekholm skriver:

  Grattis igen får jag säga! Tyckte det var nyss som jag sa grattis men tänk vad ett år går fort! Jag ser fram mot all härligt trevlig läsning och förkovring, med allt mellan himmel och jord här i Uppsalatrakten! Grattis!!!

 9. Elisabeth skriver:

  Grattis Scribo,
  Ser bara fram emot vad du än skriver om,
  intressant är det garanterat:-))
  Kramar o grattis Elisabeth

Trackbacks & Pingbacks

Lämna din kommentar