Bloggen har fått en ny medarbetare

scooter-1.jpg

Ah, det har jag glömt att berätta. Bloggen har fått en ny medarbetare… eller nja, det är väl inte riktigt sant. Vad som däremot är sant är att nu finns det ytterligare en anledning att ge sig ut på utflykter.

Det här är den minsta hojen jag haft sedan jag var tonåring men den är precis vad jag behöver, lätt och enkel. Äntligen kan jag sluta med bilåkandet. Bensinslukaren har dessutom varit ett gissel att ta sig runt med. De flesta saker som intresserar mig verkar ligga längs med kurviga småvägar och långt från närmaste parkering. Vägarna är förvisso pittoreska men helt livsfarliga eller omöjliga att stanna på. Det innebär att man får ta sig långa sträckor till fots eller strunta i besöket. Det är skönt att det problemet är borta.

Jag misstänker att det inte finns speciellt många blå skotrar med vit limpa i Uppsala. Den vita sadeln var förövrigt inte riktigt mitt förstahandsval men när det är utförsäljning får man ta vad som erbjuds. Om ni ser den kom gärna fram och säg hej.

Dela med andra:

Facebook  Twitter  Bloggy 

5 kommentarer

 1. Elisabeth skriver:

  Grattis till tillökningen:-))
  Som vanligt finns det massa intressant att läsa.
  Trevlig tur.
  Elisabeth

 2. maria ekholm skriver:

  Vilken fin blå färg! Kör vackert nu! Så roligt att du är tillbaka i etern, för visst måste väl internet räknas dit? Har verkligen saknat läsningen och allt man får lära sig om Uppsala med omnejd! Bästa bloggen ever! Såklart jag hejar om jag ser den lille blå med förare!

 3. Scribo skriver:

  Vad glad jag blir att ni gillar bloggen och tack för att ni inte övergett mig när bloggen hamnat i träda. Skotern kommer garanterat att göra livet enklare.

 4. tommyO skriver:

  Vilken snygg sak! och så praktisk med naturlig AC när man har dessa varma dagar.

 5. Scribo skriver:

  Ja det är härligt i värmen. Den har till och med en stor krok för matkassar framför sadeln så bilåkandet har gått ner till ett minimum.

Trackbacks & Pingbacks

Lämna din kommentar