Dags att börja organisera bloggen

flikar på ett pärmregisterJag vet inte vad det är men ibland blir jag ruskigt trött på mitt bloggtema och jag har ofta funderat på att skriva ett nytt. Tyvärr har jag inga bra idéer så istället tänker jag använda julledigheten till att försöka göra saker lite tydligare.

Med en enkel design har man ju inte så mycket att leka med men jag skall försöka stöka om lite bland kategorierna så att de beskriver innehållet bättre. En annan sak som jag skjutit på en längre tid är att sätta etiketter på alla mina inlägg. Det är ett riktigt megajobb som kommer att ta många timmar i anspråk men det ger å andra sidan möjligheter till lite nya funktioner och bättre navigering. Nu skall jag erkänna att jag tycker sådant här är ganska kul och när man väl kommer igång så brukar det alltid leda till nya spännande idéer.

Slutligen hoppas jag att det blir många fina dagar över julen så man kan gå ut och fotografera. Jag har nämligen bildbrist och utan bilder blir det inga nya inlägg.

Dela med andra:

Facebook  Twitter  Bloggy 

2 kommentarer

  1. Mira skriver:

    Trött på att dokumentera närmiljön? Oftast kan det ju vara en i det närmaste outtömlig källa att ösa ur, men jag kan ändå förstå hur du menar.

    Vad skulle du vilja ha för tema istället? Närmiljö kan ju vara så mycket å andra sidan. Närmiljö kan också vara det som rör sig i Scribos allra närmaste miljö – ditt eget huvud!

  2. Scribo skriver:

    @Mira. Dokumentera närmiljön skall jag inte sluta med och du har rätt att den fungerar ganska bra. Jag har ju haft den i några år så det är antagligen dumt att byta, oavsett hur trött jag är på den.

    Jag skulle vilja att man förstår vad bloggen handlar om utan att man behöver läsa ett helt gäng med inlägg. Det går ju att göra genom att skriva ”en blogg om Uppsala” med stora röda bokstäver men det är inte riktigt så jag vill ha det. Jag får helt enkelt komma på andra sätt att visa det på.

Trackbacks & Pingbacks

Lämna din kommentar