Grattis bloggen på 6-årsdagen

Uppsala-hogar-1.jpg

Grattis bloggen! Jag skall erkänna att jag höll på att missa bemärkelsedagen men kom på det i sista sekund. Som ni säkert märkt har jag tvingats prioritera andra saker än bloggen den senaste tiden.

Hur som helst, det är fantastiskt att man hållit på med detta i 6 år. Det roliga är att bloggandet faktiskt blivit enklare eller rättare sagt mer avslappnat med åren. Tiden har nog gjort att jag verkligen låtit den bli den hobby, utan prestationsångest och deadlines, som var tanken.

En annan kul sak är att det bara känns som första halvlek. Jag skriver ju ner alla idéer jag får och det kommer även in fina tips från läsare. Det här har gjort att de börjat samlas på hög, en riktigt stor hög. Som ni förstår är det här ett angenämt problem. Någon idétorka lär jag inte drabbas av under de närmaste åren.

Jag måste också säga att det är otroligt givande när man upptäcker att det finns läsare som gillar det man skriver. Det går aldrig att tacka nog för den inspirationen. Tack allihopa!

Dela med andra:

Facebook  Twitter  Bloggy 

18 kommentarer

 1. Emma skriver:

  Grattis & tack för en bra & intressant blogg! :)

 2. Bo Karlsson skriver:

  Grattis till en väldigt intressant blogg. Den skulle i valda delar kunna ges ut i bokform, som ett historiskt verk om Uppsala.

 3. Mira skriver:

  Grattis och tack för din fina och läsvärda blogg! God fortsättning!

 4. Late Laban skriver:

  GRATtttttttttttTULERAR till denna bloggs högtidsdag…fortsätt!!! Pensionera dig inte än du fyller en STOR funktion i det lokala diskussionsforumet Uppsala.

 5. tommyO skriver:

  Instämmer i alla gratulationer ! Och du vet väl att man hamnar på din blogg ofta när man söker något om Uppsala. Vilket är ett bevis på stor bredd och bra innehåll.

 6. Maria Ekholm skriver:

  Ja må du leva i hundrade år! Grattis och tack för många läsglada stunder!

 7. Anders skriver:

  Håller med, mycket intressant blogg, som på ett eller annat sätt bör bevaras för eftervärlden, varför inte i bokform.

  Grattis!!

 8. Jesper Röjdeby skriver:

  Tack för en väldigt bra blogg! Lokalhistorik när den är som bäst!

 9. Scribo skriver:

  Tack skall ni ha för de snälla orden. Som jag sagt tidigare önskar jag att fler började blogga om Uppsala eller sin egen bygd. Det finns nästa oändligt mycket som är värt att berätta om Uppsala och själv har jag bara skrapat i kanten.

 10. Viktor skriver:

  Upptäckte den här bloggen nyligen, men den har redan gett mig massor. Keep up the good work!

 11. Scribo skriver:

  Tack Viktor och välkommen hit.

 12. Gilla Stenman skriver:

  Grattis och tack för trevlig läsning!

 13. Elisabeth skriver:

  Grattis,lite i efterskott :-))
  Har bott i uppsala tre år och upptäkte din blogg i somras.
  Är inne här flera ggr i veckan,inte bara för att kolla nyheter utan även läsa ikapp allt du skrivit tidigare.Härligt nöje.
  Kram Elisabeth

 14. Scribo skriver:

  Hej Elisabeth. Välkommen hit och vad kul att du gillar bloggen. Jag hoppas att kunna bjuda på fler spännande inlägg om Uppsala även om det inte går i raketfart :)

 15. Maria Ekholm skriver:

  Hej och grattis, igen!

  Ville bara förtälja, att nu har även Librobäcks lilla och skruttiga rondell, väg 272, utrustats med en liten utsmyckning i form av en hälsingebock (?)! Såg den här om dagen och blev väldigt glad!

 16. Royal Frodemos skriver:

  Grattis och tack!
  Tack för en fantastiskt informativ blogg som är välskriven och snyggt uppbyggd med fina foton. För en historieintresserad är den en oas. Vi har hämtat mycket inspiration härifrån. Tack igen!

 17. Richard skriver:

  Congratulations and thanks for this lovely blog – I really appreciate all the research you put into it!

 18. Karin Kronvall skriver:

  Tycker nog att det är VI som ska tacka! Grattis också!! :)

Trackbacks & Pingbacks

Lämna din kommentar