Snöhögen på Kungsängen, augusti

snöhögen på Kungsängen, augusti
Isen ligger under ungefär 10 cm grus. Sanden är väldigt skitig och lämnade ett ordentligt lager geggamoja på händerna.

Kan man tänka sig, den här spaningen verkar aldrig ta slut :) Det är inte mycket kvar av snöhögen men den ser ut att klarar sommaren. Det är betydligt längre än vad jag hade förväntat mig. Nu blir det dessutom svalare så jag misstänker att jag får åka ut hit igen.

Som ni säkert märkt har det varit lite tyst här på bloggen. Jag har helt enkelt inte haft tid men nu hoppas jag kunna komma igång igen. Det skall bli kul att ta tag i alla nya idéer och framförallt avsluta de jag påbörjade under semestern.

Dela med andra:

Facebook  Twitter  Bloggy 

3 kommentarer

 1. Monica skriver:

  Vilken underbar blogg! Jag läser aldrig bloggar, men av en slump hittade jag den här och fastnade direkt. Att dokumentera det ”ointressanta” som du skrev i ett inlägg – är det som gör den intressant, helt enkelt!

 2. Scribo skriver:

  Hej Monika.
  Vad kul att du gillar bloggen och visst är det spännande. För mig är det som en skattjakt för vuxna :) Jag tyckte om att leta skatter när jag var liten och känslan är den samma idag.

 3. Karinsfotoblogg skriver:

  Titt på uggla! Undrar just hur det blir om snön ligger kvar till nästa säsong…. och det fortsätter vara kalla och snöiga vintrar. Kommer snöhögen att växa sig större och större för varje år? Den som blir kvar på sommaren alltså :D

Trackbacks & Pingbacks

Lämna din kommentar