Ny sida, Prenumerera

rss.jpgJag har faktiskt inte mycket om Uppsala just nu så jag försökte sätta ihop en informationssida om hur man prenumererar på bloggar. Egentligen blev det nog mer en sida om varför man skall prenumerera, men förhoppningsvis hjälper den någon :) Jag vet inte om jag gjorde rätt men jag försökte undvika alla ord som feed, really simple syndication osv.

Ni får gärna tycka till om den så kanske jag kan förbättra den i framtiden. Ni hittar den i toppmenyn, under rss-ikonerna eller här.

Bild från Flickr (creative commons)

Dela med andra:

Facebook  Twitter  Bloggy 

4 kommentarer

 1. S skriver:

  Hej!

  Om du har brist på uppslag får du gärna forska lite i vad det är för gammal fabriksbyggnad i tegel som man hittar på innergården i hörnet av Svartbäcksgatan och S:t Olofsgatan. Har den med gamla bryggeriet att göra?

  Inner-/bakgårdsupptäckande är för övrigt en aktivitet jag rekommenderar. Mycket nöje utlovas.

 2. Scribo skriver:

  Hej S
  Jag var faktiskt och fotade gården och fabriksbyggnaden redan i höstas. Jag har en misstanke om vad det är men inte hunnit med att börja leta info.

  Min brist på nya inlägg beror på att jag har helt otroligt mycket att göra på jobbet och då får bloggen stå tillbaka. Det var en av anledningarna att jag skrev om hur man prenumererar. Då slipper man gå hit och titta ifall jag skrivit något nytt och kan luta sig tillbaka och vänta tills slöfocken lyckas presentera något nytt :-)

 3. Thomas skriver:

  Hej!
  Vilken fantastiskt hemsida som jag har hittat!!
  I hörnet Svartbäcksgatan/S:t Olofsgatan/Dragarbrunnsgatan låg Bayerska Bryggeriet en gång i tiden. En del av byggnaden finns fortfarande kvar.
  Kuriosa: efter bryggeriets nedläggning och innan rivning, så användes lokalerna som bowlinghall.

 4. Scribo skriver:

  Hej Thomas
  Kul att du gillar sidan och tack för informationen! Vet du när byggnaderna revs? Biblioteket invigdes 1987 men jag minns inte om de revs strax före eller långt innan man började bygga om kvarteret. Om sanningen skall fram hade jag helt andra intressen än Uppsalas historia vid den tiden :)

Trackbacks & Pingbacks

Lämna din kommentar