God Jul 2010

Vinterbild på infartspelaren Uppsala

God jul på er allihopa! Igår svischade jag förbi en av våra infartspelare och den såg riktigt välkomnande ut trots kylan. Jag vände tillbaka, satte igång varningsblinkern och tog några bilder i eftermiddagssolen. Skriver man en Uppsalablogg så man får man försöka hålla sig till ämnet även om det är trevligt med alla bilder på julkulor. Jag är dock fortfarande lite tveksam vad man menar med den där bollen på toppen :-)

I juletider får man sprida lite länkkärlek även om man inte kan nämna alla. Jag har 96 bloggar i min rss-läsare så antagligen läser jag alldeles för mycket…

Först vill jag skicka en julhälsning till Miras Mirakel som alltid inspirerar mig. När det kommer till Uppsalabloggar är det faktiskt lite tunnsått men några som oftast håller sig inom stadsgränsen är Mitt i Fålhagen, Karins fotoblogg och Kerstin Kokk. Vi har även Ting och Tankar som skriver om ämnen jag gillar och Ekotänk som håller mig på rätt köl. Eftersom jag gillar kartor och lokalhistoria måste jag slutligen nämna Björkhagen och Skepparkroken och Mönsteråsbloggen som också rotar i arkiven. Det finns många fler bloggar som förgyller min vardag men här slutar jag och önskar er alla en riktigt God Jul.

Dela med andra:

Facebook  Twitter  Bloggy 

4 kommentarer

 1. Mira skriver:

  En riktigt God Jul till Dig! Även du är en inspiratör och favoritbloggare! Julefrid och julefröjd önskar jag Dig!

 2. Kerstin skriver:

  Tack för länkning! Alltid lika intressant med dina ambitiösa blogginlägg om Uppsala. Uppskattar gediget detektivarbete! God jul!

 3. ArchAsa skriver:

  Tack för julhälsningen och God Jul tillbaka. Kul med en Uppsala-blogg, ser fram emot att lära mig mer om staden och området där jag nu bor.

 4. Karinsfotoblogg skriver:

  En riktigt God Fortsättning önskar jag dig! Hoppas du har haft en skön jul. Och så roligt att du länkar till mig, det uppskattas! Precis som jag uppskattar din blogg men det vet du!

  Snygg bild på bollen! (ja, hur tänkte dom? fast jag börjar tycka dom är helt ok!)

  Ha det gott!

Trackbacks & Pingbacks

Lämna din kommentar